Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový tokáň (jak ho dělám já))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 702 kJ /
1 363 kcal
Bílkoviny20,15 g
– z toho živočišné bílkoviny9,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,05 g
Tuky108,52 g
– nasycené55,65 g
– nenasycené50,29 g
–– mononenasycené42,70 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,32 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 142 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,20 g
Sacharidy70,55 g
– cukry44,35 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Vepřové plecko Vepřová plec
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
pórek Pórek čerstvý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hrst hrst žampiónů Žampion čerstvý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
200 ml 200 ml husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
masox (nemusí být) Bujón hovězí
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.