Nutriční hodnoty (Vepřový tokáň (jak ho dělám já))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 702 kJ / 1 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
| Tuky | 108,52 g |
| – nasycené | 55,65 g |
| – nenasycené | 50,29 g |
| –– mononenasycené | 42,70 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 16,36 g |
| Cholesterol | 142 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 70,55 g |
| – cukry | 44,35 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Vepřové plecko | Vepřová plec | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 200 ml 200 ml husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |