Nutriční hodnoty (Guláš Samuraj z Budapešti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,88 g |
| Tuky | 8,51 g |
| – nasycené | 3,44 g |
| – nenasycené | 4,09 g |
| –– mononenasycené | 3,07 g |
| –– polynenasycené | 1,02 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 3,07 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 137,80 g |
| – cukry | 95,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pěkného zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 6 6 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
| 300 ml 300 ml kečupu | Kečup sladký | 300 ml |
| 2 šálky 2 šálky vody | Voda | 500 ml |
| 1-3 1-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená |