Nutriční hodnoty (Brambory se zeleninou, kuřecím masem a sýrem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 918 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 1,15 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
zelenina (dle vlastní chuti - mrkev, paprika, zelená cibulka) | Mrkev čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
koření (podle chuti) | Pepř černý | |
vajíčko | Vejce slepičí | |
2 plátky 2 plátky tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% |