Nutriční hodnoty (Brambory se zeleninou, kuřecím masem a sýrem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 918 kJ / 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 1,15 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 55 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
| zelenina (dle vlastní chuti - mrkev, paprika, zelená cibulka) | Mrkev čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření (podle chuti) | Pepř černý | |
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| 2 plátky 2 plátky tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% |