Nutriční hodnoty (Bažant dušený na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 743 kJ / 2 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 292,04 g |
| – nasycené | 161,84 g |
| – nenasycené | 126,46 g |
| –– mononenasycené | 111,04 g |
| –– polynenasycené | 15,42 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 31,40 g |
| – cukry | 29,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 20 dkg 20 dkg slaniny | Špek | 200 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |