Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 071 kJ /
973 kcal
Bílkoviny18,23 g
– z toho živočišné bílkoviny7,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,66 g
Tuky68,12 g
– nasycené27,53 g
– nenasycené38,93 g
–– mononenasycené28,15 g
–– polynenasycené10,78 g
––– omega 31,33 g
Vláknina12,95 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 570 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy67,68 g
– cukry10,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové plece (nebo krkovice) Vepřová plec
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
3 lžíce 3 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 45 g
200 g 200 g sterilovaných žampionů Žampion zavařený 200 g
1 l 1 l vývaru (nebo bujónu s vodou) Vývar masový 1000 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
hladká mouka na obalení masa (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.