Nutriční hodnoty (Penne ai Funghi (penne na houbách))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 352 kJ / 1 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,64 g |
Tuky | 70,48 g |
– nasycené | 33,70 g |
– nenasycené | 31,95 g |
–– mononenasycené | 28,30 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 172,84 g |
– cukry | 7,99 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 - 250 g 200 - 250 g Penne těstoviny nebo jiných malých těstovin | Těstoviny pšeničné | 225 g |
20 ml 20 ml olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
80 g 80 g žampiónů (6 malých) | Žampion čerstvý | 80 g |
15 g 15 g parmazánu | Parmezán | 15 g |
Pažitka | Pažitka čerstvá | |
(pesto z ricotty a hub:) | Ricotta | |
40 g 40 g ricotty | Ricotta | 40 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
10 g 10 g parmazánu | Parmezán | 10 g |
25 g 25 g hříbků | Hřib čerstvý | 25 g |
25 g 25 g žampiónů | Žampion čerstvý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pro chuť můžeme přidat nějaké oříšky a | Lískový ořech | |
muškátový květ | Muškát květ sušený |