Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Penne ai Funghi (penne na houbách))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 352 kJ /
1 518 kcal
Bílkoviny42,02 g
– z toho živočišné bílkoviny11,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,64 g
Tuky70,48 g
– nasycené33,70 g
– nenasycené31,95 g
–– mononenasycené28,30 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,55 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy172,84 g
– cukry7,99 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 - 250 g 200 - 250 g Penne těstoviny nebo jiných malých těstovin Těstoviny pšeničné 225 g
20 ml 20 ml olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
80 g 80 g žampiónů (6 malých) Žampion čerstvý 80 g
15 g 15 g parmazánu Parmezán 15 g
Pažitka Pažitka čerstvá
(pesto z ricotty a hub:) Ricotta
40 g 40 g ricotty Ricotta 40 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
10 g 10 g parmazánu Parmezán 10 g
25 g 25 g hříbků Hřib čerstvý 25 g
25 g 25 g žampiónů Žampion čerstvý 25 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pro chuť můžeme přidat nějaké oříšky a Lískový ořech
muškátový květ Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.