Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvový nákyp

Připomeňte si staré časy, kdy nám dělaly naše babičky nákypy z ovoce, které právě dozrálo. Meruňky, broskve, švestky, všechno se hodilo a všechno nám tak chutnalo. A bude chutnat zajisté i teď.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

26. 8. 2023 09:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 497 kJ / 2 748 kcal
Bílkoviny65,49 g
Tuky115,81 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 965 mg
Sůl2,33 g
Sacharidy358,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

6. 9. 2023 20:59

Moanka: upéct, děkuji :-K

Moanka Moanka

6. 9. 2023 20:35

Mňam. 😋 Tak dávno jsem neměla “rýžový nákyp”. 🤔 Takhle ho dělávala i maminka. Jen nedávala skořici, ale líbí se mi tam, to bude chutné. 😋 Ten si musím uvařit. 😃 (Nebo upíct?) 😉

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, mléko, sůl, skořice celá, máslo, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, broskve v mírně sladkém nálevu, máslo, šťáva z kompotu

TopRecepty.cz

Broskvový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYRP6