Hovězí vývar s morkovou kostí

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Polévky 10 názorů

Suroviny

1 kg hovězího žebra
2 morkové kosti
sůl
koření-bobkový list, kuličky pepře a nového koření
1 cibule i se slupkou
3 stroužky česneku
celer
4 l studené vody
petržel
mrkev
libeček
celerová nať
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí žebro a morkové kosti dáme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme cibuli ve slupce (omytou), sůl, libeček, kousek celerové natě a očištěnou zeleninu, koření a česnek. Vše vaříme na mírném ohni, necháme jen probublávat bez pokličky a sbíráme pěnu. Vaříme pomalu, tzv. táhneme 4 hodiny.

  2. Měkké maso nakrájíme, vývar přecedíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 163 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí vývar s morkovou kostí

Tématické fráze: vyvar z morkovych kosti vývar z hovězích kostí hovězí vývar z morkových kostí hovězí morková kost pomalu tažený hovězí vývar hovězí morkové kosti morková kost vývar z kostí hovězí polévka s morkovou kostí hovězí kosti hovězí vývar hovězí polévka z kostí polévka z morkových kostí morkovy vyvar morková kost recept hovězí žebro s kostí recept hovězí polévka z morkových kostí polévka s morkovou kostí morkova kost recepty hovezí polévka s morkovou s kostí