Nutriční hodnoty (Kuřecí soté II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 333,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 26,65 g |
| – nasycené | 7,14 g |
| – nenasycené | 13,96 g |
| –– mononenasycené | 9,92 g |
| –– polynenasycené | 4,04 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 795 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 0,69 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1400 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| worchester | Worcestrová omáčka | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| malý kompotovaný ananas | Ananas zavařený | |
| malá šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 2 2 trojúhelníky taveného sýra | Sýr tavený | |
| opražené mandle | Mandle neloupané |