Nutriční hodnoty (Kuřecí soté II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 333,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,65 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 13,96 g |
–– mononenasycené | 9,92 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 795 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 0,69 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1400 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
solamyl | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
malý kompotovaný ananas | Ananas zavařený | |
malá šlehačka | Šlehačka 35% | |
2 2 trojúhelníky taveného sýra | Sýr tavený | |
opražené mandle | Mandle neloupané |