Nutriční hodnoty (Řecké plněné papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,56 g |
| Tuky | 77,16 g |
| – nasycené | 25,84 g |
| – nenasycené | 45,69 g |
| –– mononenasycené | 35,31 g |
| –– polynenasycené | 10,37 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 10,87 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 213,50 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mleté maso | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rýži | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| nové kořeni | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |