Nutriční hodnoty (Řecké plněné papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,56 g |
Tuky | 77,16 g |
– nasycené | 25,84 g |
– nenasycené | 45,69 g |
–– mononenasycené | 35,31 g |
–– polynenasycené | 10,37 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 10,87 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 213,50 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mleté maso | Vepřový ořez | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek rýži | Rýže bílá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
nové kořeni | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |