Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát s ředkvičkami a okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie130 kJ /
31 kcal
Bílkoviny0,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,99 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy4,95 g
– cukry3,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 ledový salát Salát ledový čerstvý 400 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody (nemusí být) Voda 45 ml
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.