Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát s ředkvičkami a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 130 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 4,95 g |
– cukry | 3,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody (nemusí být) | Voda | 45 ml |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
ocet | Ocet lihový |