Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát s ředkvičkami a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 130 kJ / 31 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 4,95 g |
| – cukry | 3,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce vody (nemusí být) | Voda | 45 ml |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet | Ocet lihový |