Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 445 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 50,17 g |
– nasycené | 12,56 g |
– nenasycené | 26,06 g |
–– mononenasycené | 21,03 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího žebra | Hovězí žebra | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
směs na játrové knedlíčky (GLOBUS - polotovar) |