Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 445 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 50,17 g |
| – nasycené | 12,56 g |
| – nenasycené | 26,06 g |
| –– mononenasycené | 21,03 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího žebra | Hovězí žebra | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| směs na játrové knedlíčky (GLOBUS - polotovar) |