Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 445 kJ /
584 kcal
Bílkoviny25,98 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky50,17 g
– nasycené12,56 g
– nenasycené26,06 g
–– mononenasycené21,03 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího žebra Hovězí žebra 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
směs na játrové knedlíčky (GLOBUS - polotovar)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.