Nutriční hodnoty (Neapolská pizza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 771 kJ / 1 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,42 g |
| Tuky | 71,86 g |
| – nasycené | 39,90 g |
| – nenasycené | 28,95 g |
| –– mononenasycené | 21,58 g |
| –– polynenasycené | 7,36 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 15,68 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 211,40 g |
| – cukry | 43,20 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 110 ml 110 ml vody | Voda | 110 ml |
| 240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| 8 8 rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| 12 12 sardelových filet | Sardel | |
| oregano | Oregano sušené | |
| olej na potření | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g sýra Blaťácké zlato | Gouda 45% t. v s. | 200 g |