Nutriční hodnoty (Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 627 kJ / 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kachny | Kachna | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 6 6 zelených sladkých paprik | Paprika zelená čerstvá | |
| 10 10 malých žampionů | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| drcený kmín | Kmín mletý |