Nutriční hodnoty (Pečené brambory s česnekem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 1,22 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 105,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 341,40 g |
| – cukry | 24,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 6-8 6-8 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 8 8 neoloupaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 560 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku nakrájené na plátky | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kousek kousek parmazánu | Parmezán |