Nutriční hodnoty (Pikantní směs z mletého masa v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 430 kJ / 581 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,47 g | 
| Tuky | 15,51 g | 
| – nasycené | 4,40 g | 
| – nenasycené | 6,83 g | 
| –– mononenasycené | 5,34 g | 
| –– polynenasycené | 1,49 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 10,70 g | 
| Cholesterol | 459 mg | 
| Sodík | 282 mg | 
| Sůl | 0,71 g | 
| Sacharidy | 42,55 g | 
| – cukry | 8,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g | 
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mexické koření | Koření Argentina | 
 
	