Nutriční hodnoty (Strouhaná buchta II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 575 kJ / 5 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,50 g |
| Tuky | 260,37 g |
| – nasycené | 151,63 g |
| – nenasycené | 94,38 g |
| –– mononenasycené | 81,80 g |
| –– polynenasycené | 12,58 g |
| ––– omega 3 | 1,32 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 1,72 g |
| Sodík | 659 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 577,58 g |
| – cukry | 285,18 g |
| ––– laktóza | 14,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |