Nutriční hodnoty (Bramborový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 850 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
| Tuky | 19,02 g |
| – nasycené | 3,88 g |
| – nenasycené | 9,94 g |
| –– mononenasycené | 7,62 g |
| –– polynenasycené | 2,32 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 14,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 91,40 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 malá konzerva hrášku 120 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 4 4 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| jogurt dle chuti | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| majonéza (dle použitého množství jogurtu) | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |