Nutriční hodnoty (Řeřichový salát s medovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g |
| Tuky | 22,75 g |
| – nasycené | 14,45 g |
| – nenasycené | 7,10 g |
| –– mononenasycené | 6,05 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 12,42 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 60,21 g |
| – cukry | 39,31 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hlávkové saláty | Salát hlávkový čerstvý | |
| 5 5 mladých naťových cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 8 lžic 8 lžic mladé řeřichy | Řeřicha čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 100 g 100 g mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | 100 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská |