Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s balkánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 704 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 7,73 g |
– nasycené | 4,54 g |
– nenasycené | 2,95 g |
–– mononenasycené | 2,53 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,28 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 11,35 g |
– cukry | 8,39 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 50 g |
50 g 50 g loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 50 g |
50 g 50 g sýru balkán | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
Špetka Špetka třtinového cukru | Cukr třtinový | |
Pepř | Pepř černý | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
Oregano | Oregano sušené | |
Celozrnná bageta | Bageta pšeničná celozrnná |