Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s balkánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 704 kJ / 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 7,73 g |
| – nasycené | 4,54 g |
| – nenasycené | 2,95 g |
| –– mononenasycené | 2,53 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,28 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 11,35 g |
| – cukry | 8,39 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 50 g |
| 50 g 50 g loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g sýru balkán | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| Špetka Špetka třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| Pepř | Pepř černý | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| Oregano | Oregano sušené | |
| Celozrnná bageta | Bageta pšeničná celozrnná |