Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s balkánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie704 kJ /
168 kcal
Bílkoviny12,57 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky7,73 g
– nasycené4,54 g
– nenasycené2,95 g
–– mononenasycené2,53 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,28 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 507 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy11,35 g
– cukry8,39 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 50 g
50 g 50 g loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 50 g
50 g 50 g sýru balkán Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
Špetka Špetka třtinového cukru Cukr třtinový
Pepř Pepř černý
mořská sůl Sůl mořská
Oregano Oregano sušené
Celozrnná bageta Bageta pšeničná celozrnná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.