Nutriční hodnoty (Povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 587 kJ / 3 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,25 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 62,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 812,90 g |
| – cukry | 750,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg švestek | Švestky čerstvé | 2500 g |
| 20 ml 20 ml octa | Ocet lihový | 20 ml |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |