Lečo - vegan

Amy.Stoker7 Kuchař: Amy.Stoker7

Dietní recepty , Veganské 0 názorů

Suroviny

10 velkých bílých paprik
5 rajčat
1 velká cibule
2 hrsti kukuřičné krupice
1 balení marinovaného Tofu
1 litr zeleninového vývaru nebo vody
drcený kmín
mletá sladká paprika
1 lžíce lahůdkového droždí
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájenou nadrobno si orestujeme v hrnci na oleji, zaprášíme mletou paprikou, přihodíme na větší kousky nakrájenou papriku, promícháme a přilijeme vývar nebo vodu.

  2. Přidáme sůl a kmín dle chuti. Necháme dusit 10-15 minut.

  3. Přidáme na kostičky pokrájená rajčata a tofu a necháme dusit ještě dalších 5-10 minut.

  4. Ke konci přisypeme kukuřičnou krupici a mícháme, aby se nám lečo nepřipalovalo.

  5. Dochutíme lahůdkovým droždím a případně dosolíme.

  6. Odstavíme na 20 minut. Kukuřičná krupice ještě změkne. Podáváme samotné nebo s pečivem.

Poznámka

Kukuřičná krupice zde nahrazuje vejce, udělá nám podobnou strukturu, pro vajíčkovou vůni lze použít černou sůl :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lečo - vegan

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vegan lečo lečo s tofu lečo vegan vegan recepty vegan veganske leco vegan lečo recept recepty pro vegany dietni leco s tofu vegan tvarůžky leco s krupici lečo tofu tofu lečo lečo pro vegany leco s fazolemi vegan vegetariánské lečo kroupy v leču lečo z tofu kovbojské lečo top recepty pro vegany