Nutriční hodnoty (Bramborový salát bez majonézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 938 kJ / 1 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,18 g |
| Tuky | 104,89 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 92,09 g |
| –– mononenasycené | 65,05 g |
| –– polynenasycené | 27,04 g |
| ––– omega 3 | 8,54 g |
| Vláknina | 30,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 202,05 g |
| – cukry | 43,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml okurkového nálevu | ||
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce octa | Ocet lihový | 37.5 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 10 10 listů medvědího česneku (nebo pažitka) | Česnek medvědí čerstvý |