Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 297 kJ /
2 939 kcal
Bílkoviny68,58 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,90 g
Tuky55,64 g
– nasycené13,50 g
– nenasycené36,82 g
–– mononenasycené21,88 g
–– polynenasycené14,94 g
––– omega 31,29 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy525,70 g
– cukry181,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 celá Hera Margarín
10 dkg 10 dkg cukr moučky Cukr bílý 100 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
skořicový cukr Cukr skořicový
1/4 1/4 1 skleničku hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
1/2 1/2 této skleničky cukru Cukr bílý
4 lžíce 4 lžíce změklé Hery Margarín 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.