Nutriční hodnoty (Maso z vepře s chutí pepře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 452 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,10 g |
| – cukry | 2,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovičky nebo vepřových řízků | Vepřová krkovice | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky citrónového pepře | Pepř černý | 10 g |
| 3 lžičky 3 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |