Nutriční hodnoty (Maso z vepře s chutí pepře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,10 g |
– cukry | 2,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovičky nebo vepřových řízků | Vepřová krkovice | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky citrónového pepře | Pepř černý | 10 g |
3 lžičky 3 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |