Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 641 kJ /
3 738 kcal
Bílkoviny80,68 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,00 g
Tuky157,06 g
– nasycené21,92 g
– nenasycené125,75 g
–– mononenasycené87,35 g
–– polynenasycené38,40 g
––– omega 310,73 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 368 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy489,00 g
– cukry195,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
skořicový cukr Cukr skořicový
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
čerstvé jahody Jahody čerstvé
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.