Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 869 kJ / 2 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,30 g |
Tuky | 101,46 g |
– nasycené | 55,40 g |
– nenasycené | 37,11 g |
–– mononenasycené | 31,94 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 402,14 g |
– cukry | 205,37 g |
––– laktóza | 30,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 větší špetka soli | Sůl mořská | |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
mletá skořice dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý | |
vanilkový cukr (na posypání) | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání formy | Margarín |