Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 869 kJ /
2 837 kcal
Bílkoviny67,30 g
– z toho živočišné bílkoviny47,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,30 g
Tuky101,46 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené37,11 g
–– mononenasycené31,94 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 30,60 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 578 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy402,14 g
– cukry205,37 g
––– laktóza30,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 větší špetka soli Sůl mořská
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
700 g 700 g jablek Jablko čerstvé 700 g
mletá skořice dle chuti Skořice ceylonská mletá
moučkový cukr (na posypání) Cukr bílý
vanilkový cukr (na posypání) Cukr vanilkový
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.