Nutriční hodnoty (Krůtí na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 0,79 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,70 g |
– cukry | 8,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pórek (zelená část) | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
2 lžičky 2 lžičky bazalky | Bazalka čerstvá | 10 g |
1 1 syrový brambor | Brambor zimní | 50 g |