Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí na bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie524 kJ /
125 kcal
Bílkoviny3,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky0,79 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,01 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,70 g
– cukry8,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 plátků 5 plátků krůtího masa Krůta prsa bez kůže
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pórek (zelená část) Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
sladká paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
2 lžičky 2 lžičky bazalky Bazalka čerstvá 10 g
1 1 syrový brambor Brambor zimní 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.