Nutriční hodnoty (Venkovské slunečnicové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 42,25 g |
| – nasycené | 3,97 g |
| – nenasycené | 36,46 g |
| –– mononenasycené | 18,59 g |
| –– polynenasycené | 17,87 g |
| ––– omega 3 | 1,89 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 0,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vlažné vody (hrnek obsah 0,3 l) | Voda | 250 ml |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| kostka kostka kvasnic | Droždí pekařské lisované | |
| 3 3 a 1/2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 malá lžička soli | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| asi 3 lžíce 3 lžíce slunečnice | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |