Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory podle Holanďana)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 345 kJ /
1 756 kcal
Bílkoviny104,29 g
– z toho živočišné bílkoviny96,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,96 g
Tuky113,97 g
– nasycené68,11 g
– nenasycené43,66 g
–– mononenasycené28,72 g
–– polynenasycené14,94 g
––– omega 30,70 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 443 mg
Sodík 6,86 g
Sůl17,00 g
Sacharidy73,03 g
– cukry21,23 g
––– laktóza9,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vařených brambor ve slupce Brambor zimní 300 g
20 dkg 20 dkg měkkého salámu Měkký salám 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 hermelín Hermelín 100 g
15 dkg 15 dkg nivy Niva 50% t. v s. 150 g
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sladká smetana Smetana kravská sladká 12%
mletý pepř Pepř černý mletý
sladká paprika Paprika červená sušená
libovolné bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.