Nutriční hodnoty (Brambory podle Holanďana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 113,97 g |
– nasycené | 68,11 g |
– nenasycené | 43,66 g |
–– mononenasycené | 28,72 g |
–– polynenasycené | 14,94 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 6,86 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 73,03 g |
– cukry | 21,23 g |
––– laktóza | 9,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
15 dkg 15 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
libovolné bylinky | Petržel nať čerstvá |