Nutriční hodnoty (Brambory podle Holanďana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 113,97 g |
| – nasycené | 68,11 g |
| – nenasycené | 43,66 g |
| –– mononenasycené | 28,72 g |
| –– polynenasycené | 14,94 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 6,86 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 73,03 g |
| – cukry | 21,23 g |
| ––– laktóza | 9,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 20 dkg 20 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 15 dkg 15 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| libovolné bylinky | Petržel nať čerstvá |