Nutriční hodnoty (Řecké vepřové na celeru a mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 185,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,06 g |
| Tuky | 43,08 g |
| – nasycené | 10,42 g |
| – nenasycené | 21,49 g |
| –– mononenasycené | 16,90 g |
| –– polynenasycené | 4,59 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 38,50 g |
| Cholesterol | 838 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 40,04 g |
| – cukry | 23,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové maso | Vepřová kýta | 800 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| citronová šťáva dle chuti | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská |