Ovocná jehla

isindy Kuchařka: isindy

Zdobení 10 názorů

Suroviny

čerstvé ovoce - co nejvíce barevných odstínů
špejle
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Větší ovoce (broskve, meloun, nektarinky, mandarinky), nakrájíme či rozloupeme na velikost sousta a postupně napichujeme na dřevěnou špejli podle barevného spektra.

Poznámka

Servírování ovoce tochu jinak než "jen" položené na mísy či coby ovocný salát. Při větším množství jehel vypadá na stole hezky a zabráníte vyzobání žádanějších druhů několika dravějšími jedinci - všichni mají stejně ;)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ovocná jehla

Tématické fráze: ovoce na spejli ovocné špízy pro děti ovocná mísa v melounu ovocné mísy servírování ovoce ovocná mísa pro děti ovocne jehly ovocné špejle servírování ovoce pro děti ovocné mísy pro děti ovocná mísa z melounu ovocné špízy na melounu ovocne napady ovocna jehla ovocná špejle ovocná mísa ovocné mísy z melounu ovocna spejle servírování ovoce dětem ovocna misa pre deti

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít