Nutriční hodnoty (Fazolkový trouba-guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 322 kJ / 1 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 227,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 221,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 21,73 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 11,23 g |
| –– mononenasycené | 8,78 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 20,49 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 2,17 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 37,70 g |
| – cukry | 13,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (plec) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 2 lžičky 2 lžičky gulášového koření (směs) | Koření Argentina | 10 g |
| 3 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 3 3 polévkové lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 3/4 l 3/4 l vody (včetně nálevu z fazolek) | Voda | 750 ml |
| velká konzerva konzerva sterilovaných fazolových lusků | Fazolky čerstvé |