Nutriční hodnoty (Prdelačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 546 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 9,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,80 g |
– cukry | 5,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jelita (nebo vážený jelitový prejt) | Jelito | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 špetky 2 špetky majoránky | Majoránka sušená | |
1 l 1 l vepřového vývaru (nebo vody) | Vývar vepřový | 1000 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 1-2 brambory (střední) | Brambor zimní | 75 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
rýže (kroupy, dle chuti) | Rýže bílá |