Nutriční hodnoty (Prdelačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 546 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,80 g |
| – cukry | 5,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jelita (nebo vážený jelitový prejt) | Jelito | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 špetky 2 špetky majoránky | Majoránka sušená | |
| 1 l 1 l vepřového vývaru (nebo vody) | Vývar vepřový | 1000 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-2 1-2 brambory (střední) | Brambor zimní | 75 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| rýže (kroupy, dle chuti) | Rýže bílá |