Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prdelačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie546 kJ /
130 kcal
Bílkoviny3,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,95 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina9,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,80 g
– cukry5,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jelita (nebo vážený jelitový prejt) Jelito
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 špetky 2 špetky majoránky Majoránka sušená
1 l 1 l vepřového vývaru (nebo vody) Vývar vepřový 1000 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 1-2 brambory (střední) Brambor zimní 75 g
sádlo Sádlo vepřové
rýže (kroupy, dle chuti) Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.