Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina z hrníčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 398 kJ /
2 963 kcal
Bílkoviny64,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky133,24 g
– nasycené14,68 g
– nenasycené104,50 g
–– mononenasycené74,50 g
–– polynenasycené30,00 g
––– omega 38,31 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 404 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy371,80 g
– cukry156,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
citronová kůra + šťáva Citronová kúra čerstvá
sezonní ovoce (použila jsem jahody) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.