Nutriční hodnoty (Bublanina z hrníčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 12 398 kJ / 2 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 133,24 g |
| – nasycené | 14,68 g |
| – nenasycené | 104,50 g |
| –– mononenasycené | 74,50 g |
| –– polynenasycené | 30,00 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 371,80 g |
| – cukry | 156,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g ovoce (dle sezóny) | Jahody čerstvé | 200 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| máslo (na vymazání) | Máslo kravské | |
| mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |