Nutriční hodnoty (Nakládaná směs sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 51 669 kJ / 12 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 206,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 1 236,50 g |
| – nasycené | 279,70 g |
| – nenasycené | 949,16 g |
| –– mononenasycené | 820,72 g |
| –– polynenasycené | 128,44 g |
| ––– omega 3 | 2,87 g |
| Vláknina | 32,28 g |
| Cholesterol | 847 mg |
| Sodík | 16,32 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 76,53 g |
| – cukry | 43,57 g |
| ––– laktóza | 34,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 Sedlčanské dvouplísňové sýry | Hermelín | |
| 400 g 400 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 400 g |
| 1 1 Hermadur (nebo Camembert) | Romadur 20 % t. v s. | |
| 200 g 200 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 400 g 400 g eidamu (cihla) | Sýr kravský tvrdý 30% | 400 g |
| 1 1 červená kapie (paprika) | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 zelená kapie (paprika) | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 žlutá kapie (paprika) | Paprika žlutá čerstvá | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 litr 1 litr olivového oleje | Olej olivový | 1000 ml |
| 1 balení 1 balení pepře čtyř barev | Pepř barevný | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 300 g 300 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 300 g |
| 300 g 300 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 300 g |