Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky pod jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 8,71 g |
| – nasycené | 4,90 g |
| – nenasycené | 3,34 g |
| –– mononenasycené | 2,57 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 39,55 g |
| – cukry | 35,45 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí plátky | Kuře prso | |
| 6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrstička rozinek | Rozinky | |
| 5 dkg 5 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| grilovací koření nebo koření na kuře | Grilovací koření | |
| lžička lžička kari | Kari |