Nutriční hodnoty (Pečený králík s vepřovým bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 519 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 100,78 g |
| – nasycené | 7,08 g |
| – nenasycené | 89,28 g |
| –– mononenasycené | 63,11 g |
| –– polynenasycené | 26,17 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 17,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| koření na králičí maso | Provensálské koření | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4 porce 4 porce králičího masa | Králík stehna | |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 plátky 4 plátky vepřového bůčku | Vepřový bok | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská |