Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka s masoxem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 10 478 kJ / 2 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,49 g |
| Tuky | 239,19 g |
| – nasycené | 46,70 g |
| – nenasycené | 165,03 g |
| –– mononenasycené | 57,31 g |
| –– polynenasycené | 107,71 g |
| ––– omega 3 | 2,19 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 1,97 g |
| Sodík | 4,11 g |
| Sůl | 9,76 g |
| Sacharidy | 10,60 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 200-250 g 200-250 g měkkého salámu (nejlépe kuřecího) | Měkký salám | 225 g |
| 1 1 želatina (na vaječnou tlačenku) | Želatina vepřová | |
| 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |