Nutriční hodnoty (Přírodní drůbeží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 5,55 g |
– nasycené | 1,52 g |
– nenasycené | 3,13 g |
–– mononenasycené | 1,98 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg drůbežího masa (bez kostí) | Kuře prso | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
hrst hrst sušených hřibů (můžou být i čerstvé žampiony) | Hřib sušený | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
troška libečku (nebo jiné bylinky) | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
tuk | Margarín |