Nutriční hodnoty (Přírodní drůbeží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 556 kJ / 611 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 119,44 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g | 
| Tuky | 5,55 g | 
| – nasycené | 1,52 g | 
| – nenasycené | 3,13 g | 
| –– mononenasycené | 1,98 g | 
| –– polynenasycené | 1,15 g | 
| ––– omega 3 | 0,96 g | 
| Vláknina | 5,94 g | 
| Cholesterol | 275 mg | 
| Sodík | 287 mg | 
| Sůl | 0,70 g | 
| Sacharidy | 19,00 g | 
| – cukry | 9,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg drůbežího masa (bez kostí) | Kuře prso | 500 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g | 
| hrst hrst sušených hřibů (můžou být i čerstvé žampiony) | Hřib sušený | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| troška libečku (nebo jiné bylinky) | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk | Margarín | 
 
	