Nutriční hodnoty (Vepřové na šveskách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 788 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 20,53 g |
| – nasycené | 12,66 g |
| – nenasycené | 6,80 g |
| –– mononenasycené | 5,68 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 89,63 g |
| – cukry | 62,63 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | |
| 100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst spařených mandlí | Mandle neloupané | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | 15 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| jíška (pokud je třeba) | Jíška máslová |