Nutriční hodnoty (Vepřové na šveskách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 788 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 20,53 g |
– nasycené | 12,66 g |
– nenasycené | 6,80 g |
–– mononenasycené | 5,68 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 89,63 g |
– cukry | 62,63 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (kýta, kotleta) | Vepřová kýta | |
100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
1 hrst 1 hrst spařených mandlí | Mandle neloupané | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | 15 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
jíška (pokud je třeba) | Jíška máslová |