Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na šveskách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 788 kJ /
666 kcal
Bílkoviny8,17 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,30 g
Tuky20,53 g
– nasycené12,66 g
– nenasycené6,80 g
–– mononenasycené5,68 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,30 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy89,63 g
– cukry62,63 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (kýta, kotleta) Vepřová kýta
100 g 100 g sušených švestek Švestky sušené 100 g
1 hrst 1 hrst spařených mandlí Mandle neloupané
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce rybízového džemu Džem z červeného rybízu 15 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
jíška (pokud je třeba) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.