Nutriční hodnoty (Babiččina maková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 36 917 kJ / 8 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 118,75 g |
Tuky | 395,24 g |
– nasycené | 37,03 g |
– nenasycené | 318,85 g |
–– mononenasycené | 187,95 g |
–– polynenasycené | 130,90 g |
––– omega 3 | 21,26 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 1 124,65 g |
– cukry | 529,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky moučkového cukru | Cukr bílý | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy. | Mouka pšeničná hrubá |