Nutriční hodnoty (Kapr se žampiony v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 629 kJ / 1 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 89,74 g |
| – nasycené | 15,33 g |
| – nenasycené | 45,13 g |
| –– mononenasycené | 38,04 g |
| –– polynenasycené | 7,09 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 730 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kapra | Kapr | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 25 dkg 25 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| citron | Citrón čerstvý |