Nutriční hodnoty (Ruský krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 497 kJ / 4 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,37 g |
| Tuky | 155,72 g |
| – nasycené | 79,82 g |
| – nenasycené | 57,79 g |
| –– mononenasycené | 47,46 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 1,91 g |
| Sodík | 997 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 683,45 g |
| – cukry | 546,75 g |
| ––– laktóza | 45,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 10 g 10 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 750 g 750 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 160 g 160 g cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 30 g 30 g pudinku | Puding v prášku | 30 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| 500 g 500 g meruňkového kompotu | Meruňka zavařená | 500 g |
| 5 g 5 g oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 300 g 300 g smetany na šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
| 20 g 20 g cukru moučky | Cukr bílý | 20 g |
| 500 g 500 g meruňkového kompotu | Meruňka zavařená | 500 g |