Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ruský krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 497 kJ /
4 660 kcal
Bílkoviny117,75 g
– z toho živočišné bílkoviny93,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,37 g
Tuky155,72 g
– nasycené79,82 g
– nenasycené57,79 g
–– mononenasycené47,46 g
–– polynenasycené10,34 g
––– omega 31,71 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 997 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy683,45 g
– cukry546,75 g
––– laktóza45,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
750 g 750 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
160 g 160 g cukru Cukr bílý 160 g
20 g 20 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
30 g 30 g pudinku Puding v prášku 30 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
10 g 10 g želatiny Želatina vepřová 10 g
500 g 500 g meruňkového kompotu Meruňka zavařená 500 g
5 g 5 g oleje Olej řepkový 5 ml
300 g 300 g smetany na šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 300 ml
20 g 20 g cukru moučky Cukr bílý 20 g
500 g 500 g meruňkového kompotu Meruňka zavařená 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.