Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 75,17 g |
| – nasycené | 25,06 g |
| – nenasycené | 45,06 g |
| –– mononenasycené | 35,03 g |
| –– polynenasycené | 10,03 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřový ořez (kotleta kýta) | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 polévkové lžíce paprikové pasty Kočudžang | Pasta papriková | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mražená zeleninová směs WOK classic | Mrkev mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |