Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 75,17 g |
– nasycené | 25,06 g |
– nenasycené | 45,06 g |
–– mononenasycené | 35,03 g |
–– polynenasycené | 10,03 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřový ořez (kotleta kýta) | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 polévkové lžíce paprikové pasty Kočudžang | Pasta papriková | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mražená zeleninová směs WOK classic | Mrkev mražená | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |