Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná mrkví a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 32,20 g |
| – nasycené | 7,74 g |
| – nenasycené | 16,34 g |
| –– mononenasycené | 13,62 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu(plát) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 15 lístků 15 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olej, cibule, sůl, pepř, kmín, mouka | Mouka pšeničná hladká |