Nutriční hodnoty (Hebké ovocné knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 314 kJ / 1 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,06 g |
| Tuky | 119,67 g |
| – nasycené | 70,32 g |
| – nenasycené | 43,02 g |
| –– mononenasycené | 38,30 g |
| –– polynenasycené | 4,72 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 6,15 g |
| Cholesterol | 837 mg |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 186,15 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1,5 balíčku 1,5 balíčku tvarohu ve staniolu (ne ve vaničce) | Tvaroh polotučný | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudingu (sypkého) nebo 1 lžíci maizeny | Puding v prášku | 15 g |
| zakysaná smetana na ozdobu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| strouhaný tvaroh na posyp | Tvaroh polotučný |