Nutriční hodnoty (Lahodný králík na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 408 kJ / 2 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 130,14 g |
– nasycené | 48,72 g |
– nenasycené | 78,99 g |
–– mononenasycené | 59,07 g |
–– polynenasycené | 19,92 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 17,24 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 110,89 g |
– cukry | 56,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
80 g 80 g angliské slaniny | Špek | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g tuku (nebo másla) | Margarín | 100 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
500 ml 500 ml červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
50 g 50 g švestkových povidel | Povidla | 50 g |
40 g 40 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
100 ml 100 ml vývaru (nebo vody) | Vývar hovězí | 100 ml |