Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodný králík na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 408 kJ /
2 010 kcal
Bílkoviny13,03 g
– z toho živočišné bílkoviny3,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky130,14 g
– nasycené48,72 g
– nenasycené78,99 g
–– mononenasycené59,07 g
–– polynenasycené19,92 g
––– omega 31,19 g
Vláknina17,24 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,70 g
Sacharidy110,89 g
– cukry56,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík Králík
80 g 80 g angliské slaniny Špek 80 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g tuku (nebo másla) Margarín 100 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 100 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
500 ml 500 ml červeného vína Víno červené suché 500 ml
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
50 g 50 g švestkových povidel Povidla 50 g
40 g 40 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
20 g 20 g cukru Cukr bílý 20 g
100 ml 100 ml vývaru (nebo vody) Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.