Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 147 kJ /
2 664 kcal
Bílkoviny32,07 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,07 g
Tuky166,55 g
– nasycené95,13 g
– nenasycené62,57 g
–– mononenasycené50,18 g
–– polynenasycené12,39 g
––– omega 30,78 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy252,25 g
– cukry221,25 g
––– laktóza37,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 svazek 1 svazek bazalky - nasekaný i se stonky + další lístky na ozdobu Bazalka čerstvá
300 g 300 g bílé čokolády - nasekané Čokoláda mléčná 25% 300 g
50 g 50 g světlého třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
250 g 250 g jahod - přepůlených Jahody čerstvé 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.