Nutriční hodnoty (Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 147 kJ / 2 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,07 g |
| Tuky | 166,55 g |
| – nasycené | 95,13 g |
| – nenasycené | 62,57 g |
| –– mononenasycené | 50,18 g |
| –– polynenasycené | 12,39 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 252,25 g |
| – cukry | 221,25 g |
| ––– laktóza | 37,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 svazek 1 svazek bazalky - nasekaný i se stonky + další lístky na ozdobu | Bazalka čerstvá | |
| 300 g 300 g bílé čokolády - nasekané | Čokoláda mléčná 25% | 300 g |
| 50 g 50 g světlého třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 250 g 250 g jahod - přepůlených | Jahody čerstvé | 250 g |