Nutriční hodnoty (Špíz z mletého masa a žampionu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 880 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 30,23 g |
| – nasycené | 10,05 g |
| – nenasycené | 18,14 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 0,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| 1 1 žampion | Žampion čerstvý | |
| koření na mleté maso | Provensálské koření | |
| nové brambory | Brambor raný | |
| koření na americké brambory | Grilovací koření |